Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

TRX képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

A Vitalab-Natural Kft. elkötelezett híve az egészségnek,ennek jegyében gyárt és forgalmaz egészségmegőrző étrendkiegészítő termékeket. Minőségi termékeket gyártunk a legjobb minőségben,elérhető áron. Számos gyártó közül választottuk ki beszállítóinkat,akik biztosítani tudták a legmagasabb és legtisztább minőséget. Cégünk filozófiája 4 fő pilléren nyugszik: Egészség, harmónia, fitness és az arany évek. Gondosan válogatott,magas hatóanyag-koncentrációval és komplex összetétellel rendelkező étrend-kiegészítőinkkel szeretnénk segíteni fogyasztóinkat egészségük megőrzésében,életminőségük javításában. Ezért fejlesztjük termékeinket házon belül,a vevőink igényeire szabva. Elhivatott,professzionális csapat kezeskedik a makulátlan minőségről. A Vitalab-Natural Kft. 2015 óta szolgál ki nagy-és kiskereskedő cégeket Európa-szerte, 2018-tól pedig már direkt értékesítést is végez a fogyasztók részére.

Prohormones Minőségi izomnövelők.

Prohormones Minőségi izomnövelők.

A prohormones.eu e-shop egy egyedülálló és különleges internetes áruház, amely kizárólag az egész világból, de főleg az USA-ból származó prohormonok, SARM, extrém hatékony zsírégetők, PCT és extrém erős edzés előtti stimulánsok, valamint egészségtámogató termékek árusításával foglalkozik. A prohormonok és a SARM olyan anyagok effektív szubsztanciáját képviselik, amelyek nagyon hatékonyan és gyorsan segítik elő az izomtömeg növekedését, az erő felszedését, a zsír apadását és az extrém gyors edzés utáni regenerációt. Összehasonlíthatatlanul hatékonyabbak, mint az étrend-kiegészítők és egyúttal nagyobb az erejük, mint az anabolikus szteroidoké. Pár hét múlva rá sem fog ismerni a saját testére. Mi aktív sportolók vagyunk, már évek óta ismerjük az edzés, a táplálkozás, a kemény diéta problémakörét. Pontosan tudjuk, mi szükséges a kívánt cél eléréséhez. A sport és a táplálkozás területén jártas csapatunk napi 24 órában gondoskodik Önről.

TRX Gyakorlatok és edzés

TRX Gyakorlatok és edzés

A TRX az angol Totalbody Resistance Exercise, magyarul teljes testtel végzett ellenállásos edzés rövidítése. Maga a betűszó egy védett márkanév. Nézzük mi mindenre jó és mire nem ez a manapság olyan divatos eszköz és a köré épült edzési rendszer. A TRX kifejlesztésénél pont a sokoldalú használhatóság volt a cél és ezt az eszköz maradéktalanul teljesíti. Rengeteg gyakorlatot mutatunk be, amivel egyaránt lehet erőnléti edzéseket, cardio és állóképességi edzéseket is végezni. A felfüggesztéses edzés (Suspension Training) jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Alkalmazható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
XplodeGain Nutrition

XplodeGain Nutrition

Az XplodeGain Nutrition fő célja,hogy valamennyi fitness teremnek,szakboltnak,webshopnak,szakedző nek alacsony beszerzési árakat biztosítson. Ügyfélközpontú szemléletünk,szolgáltatásainak vevőinkre szabott megoldásaiban teljesedik ki. Sikerünk titka,hogy az üzleti partnereink stabil árakkal kalkulálhatnak így a magas haszonkulcs meghatározásával nagyobb bevételre tesznek szert, szemben más gyártók beszerzési áraival. Ezért mindent megteszünk,hogy megértsük partnereink gondolkodását,üzletmenetét,hogy szolgáltatásainkat ennek megfelelően alakítsuk ki. Az év valamennyi napján ennek szellemében dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk partnereinkkel szemben,ezért fontosnak tartjuk,hogy a kiváló minőségű termékeink segítségével, jó szellemi és fizikai állapot elérését és fenntartását biztosítsuk. Mindenekelőtt fontos célunk a kölcsönös üzleti haszon,üzletfeleinket egyenrangú partnerként kezeljük és felelősséget vállalunk üzleti döntéseinkért. Miért rendeljen tőlünk? - Stabil,alacsony árak mellett magas minőséget garantálunk a piacon. - Ingyenes szállítással,garanciával,táplálék-kiegés zítő tanácsadással. - Nincs meghatározott kötelező minimális rendelési mennyiség. - Területi képviselőnk több éves szakmai tapasztalattal segíti az Önök munkáját. - Cégünk több mint 20 éve meghatározó szerepet tölt be a táplálék-kiegészítők értékesítése területén. - Számos referenciával rendelkezünk a magy

Fehérje táplálékkiegészítő

Fehérje táplálékkiegészítő

A Trec Nutrition a legszínvonalasabb, amerikai receptek alapján készült étrend-kiegészítőket kínálja, amelyekkel hatékonyabbá tehető az edzés. A látványos eredmények eléréséhez széles fehérje, BCAA, kreatin és tömegnövelő kínálatból válogathat. Webáruházunkban találhatók a fogyáshoz zsírégetés elősegítésével hozzájáruló készítmények. Tudjuk, hogy az edzés nem lehet eredményes megfelelő alapozás nélkül, ezért nálunk beszerezhetők a vitaminok, amelyek felkészítik a testet a fokozott igénybevételre.

Táplálék-kiegészítők, diéta-támogatók

Táplálék-kiegészítők, diéta-támogatók

Aminosav szedésével , óhajtjuk eljutni az életerős és álmaink alakját . Naturális élelmiszerekben is megtalálható alkotó részek koncentrált mennyiségben nyomban ehető állapotban állnak rendelkezésünkre. Diéta-támogató formulák segítenek elérni kítüzött célunk elérésében, zsírégetésben és az étvágy szabályozásában. Diéta-támogató testsúlykontroll formulák növényi kivonatokat is tartalmaznak, segítenek a zsírbontásban is. A máj regenerációját is segítő, zsírbontó összetevőket is tartalmaz.

TRX edzés Dunakeszin

TRX edzés Dunakeszin

Mozogj velünk Dunakeszin. TRX edzés minden héten hétfőn. Ez a mozgásforma egyaránt ajánlott nőknek és férfiaknak. Saját testsúlyunkat használva dolgoztatjuk izomzatunkat, így izületeinket kíméljük. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik. A TRX edzés folyamán nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást

TRX Edzés Budapest XV. kerületben

TRX Edzés Budapest XV. kerületben

A TRX edzés olyan erőfejlesztő edzésmódszer, amelyet egy masszív hevederpár felfüggesztésével és testünk súlyával csinálunk. A TRX különleges állóképességfejlesztő edzésrendszer. Professzionális edző kezei között gyors és látványos eredményre számíthatsz! Ami tényleg különlegessé teszi ezt a fajta edzést, az a nézőpont. A testedet és az izmaidat a mindennapi kihívásokra készíti fel. A cél nem a minél nagyobb izomzat megszerzése, hanem a mindennapi életben is használható szép, arányos, harmónikus, stabil és terhelhető funkcionális izomzat kidolgozása.

Faninfo - TRX edzőtermek

Faninfo - TRX edzőtermek

A Faninfo.hu-n kereshettek a TRX edzőtermek között. Minden TRX teremről részletes információt találtok az oldalon, nyitva tartás, weboldal és facebook elérhetőségek. A legtöbb helyen képesen és szövegesen is bemutatjuk a helyeket. Amennyiben nem tudjátok, hogy kedvenc fitness termetekben lehetőség van-e TRX edzésre, akkor a kereső segítségével keressetek rá az edzőteremre és amennyiben elérhető ez az edzés forma, akkor az ki lesz írva az adatlapján. Egyre több terem kezd el TRX edzésformát oktatni és biztosítani, ezek az adatok a Faninfo oldalán mindig frissítésre kerülnek.

Hirdetés
speed fitness

speed fitness

Tájékozódjon a weblapunkon a speedfitnessről gyorsan és könnyen! Ne keressen tovább, ha hatékony és egyben kímélő edzésre van szüksége: nézzen körül weblapunkon, ha gyorsan és egyszerűen szeretne informálódni a speedfitnessről és az edzés típusairól. Mindemellett az árakról, és az egyéb fontos részleteiről is szerezhet információkat. Minden esetben az egyedi igényeket figyelembe véve alakítjuk ki az edzés tervet! A speedfitness edzés során minden izomcsoport dolgozik, ezért az egyik legszélesebb körű edzés. Honlapunkon számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az igények alapján.

Peyer Zoltán személyi edző

Peyer Zoltán személyi edző

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. A sport gyerekkorom óta életem fontos része. Kezdetben a foci és az asztalitenisz volt a meghatározó, később középiskolás koromtól kezdve átvették a főszerepet az álloképességet igénylő sportok előbb a kerékpározás később pedig futással, úszással kiegészülve a triatlon. Aktív hosszútávfutó és triatlon versenyző vagyok. Számomra az igazi kihívást az Ironman versenyek és a maratonok jelentik. Ironman távú triatlon versenyt 3-szor, nemzetközi maratont 10-szer teljesítettem, valamint terepen több mint 15 alkalommal teljesítettem a 42 km futást. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Gyimesi Gergő

Gyimesi Gergő

Korán, már 8 évesen megismerkedtem a sport nyújtotta örömökkel. 23 éves koromig versenyszerűen kajakoztam, ez idő alatt elkönyvelhettem magamnak számos nagyobb eredményt, köztük egy Országos Diákolimpiai- és egy Magyar Bajnoki címet is. Sportolói gondolkodásom motivált abban is, hogy a Szegedi Tudományegyetem Testnevelő-edző szakát elvégezzem. Egyetemi éveim alatt testnevelő tanárrá, úszó edzővé váltam és itt találtam rá a funkcionális tréningekre is, ami után 2011ben sikeres TRX Instruktori vizsgát szereztem. Változatosságomat és extrémitásomat jellemzi, hogy 2012től vadvízi túravezetőként is munkálkodom, ez a sokszínűség jellemzi óráimat is. Testnevelőként, edzőként mindig igyekszem arra törekedni, hogy óráim motiváltak, változatosak, sokoldalúan fejlesztőek, hatékonyak tudjanak lenni, elősegítve a prevenciót, kizárva a sérülések kockázatát.

Speedfitness

Speedfitness

Oldalunkon a speedfitnessről informálódhat és tájékozódhat. Ez az edzés típus gyors és hatékony, ugyanakkor kíméletes is. Egyre népszerűbbnek számít. Ha hiteles információkat szeretne találni, nézzen körül weblapunkon! Az edzés típusokról, az árakról is olvashat és felmérheti az Ön számára legjobb módszert. A speedfitnessel gyorsan és könnyen formába hozhatja magát, találja meg a legjobb edzésformát Nálunk! Hozza magát formába a speedfitnessel: weboldalunkon minden információt megszerezhet, mely fontos a speedfitnessel kapcsolatban. Forduljon hozzánk, ha teljes körű, gyors és hatékony edzésmódszerre van szüksége!

Europasport

Europasport

A Sport Hungary Kft. 2003-ban kezdte meg amerikai táplálékkiegészítők kis- és nagy kereskedelmét. Honlapunkon ezen gyártók termékeiről találhat részletes információt, valamint a webáruházban meg is rendelheti azokat. Minőségi táplálkiegészítő amino, vízhatjó, zsírégető, protein por testépítőknek >> Rendkívül kedvező árak - kiszolgálás 24 órán belül, raktárról! Sport Hungary Kft. 9400 Sopron Kempten u 12 Adószám: 13052258-2-08 Cégjegyzékszám: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-011266 Bankszámlaszám: 10700426-42871103-51100005 Ügyfélszol gálat: hétfő - péntek 9-18, szombat 9-13

Táplálék-kiegészítők

Táplálék-kiegészítők

A Sport Hungary Kft. 2003-ban kezdte meg amerikai táplálékkiegészítők kis- és nagy kereskedelmét. Honlapunkon ezen gyártók termékeiről találhat részletes információt, valamint a webáruházban meg is rendelheti azokat. Minőségi táplálkiegészítő amino, vízhatjó, zsírégető, protein por testépítőknek >> Rendkívül kedvező árak - kiszolgálás 24 órán belül, raktárról! Sport Hungary Kft. 9400 Sopron Kempten u 12 Adószám: 13052258-2-08 Cégjegyzékszám: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 08-09-011266 Bankszámlaszám: 10700426-42871103-51100005 Ügyfélszol gálat: hétfő - péntek 9-18, szombat 9-13

Proteron olcsó fehérjék

Proteron olcsó fehérjék

Gyógyszeripari tisztaságú termékek forgalmazása melyek nem tartalmaznak: adalékanyagokat ízfo kozókat festékanyagokat tartósítós z ereket egészségre káros édesítőszereket csak a hatóanyagért fizet nyugat európában gyártott megbízható,ellenőrzött minőségű termékek,lásd:gyártók Nálunk kitűnő minőségű és gyógyszeripari tisztaságú táplálékkiegészítő termékeket vásárolhatsz nagykereskedelmi árakon.Csatlakozz és nézz körül,döntsd el te magad hogy jó helyen jársz-e.Sportolj,tökéletesítsd tested és ha kell gyógyítsd meg magad!Élj egészségesen!Mi segítünk ebben! Ügyfeleink: Ügyfeleink többnyire végfelhasználók, kutatási intézmények és intézetek, dietetikusok, profi sportolók, akiknek szükségletei szigorúbbak és gyakran egyediek. Hogyha van bármilyen kívánsága készek vagyunk teljesíteni ha lehetséges. Segítünk hogy jobb eredményeket érjenek el a valós életben, a kutatási szinten, vagy a sport karrierjében,vagy ha csak egyszerűen jól szeretné magát érezni,egészségesen szeretne élni. Termékeink mindenki számára előnyöket tartogatnak lehet az sportoló diák fiatal vagy idősebb korosztályú.

FitBuilder

FitBuilder

Kényelmesen és mindig jó áron vásárolhatsz fitness webáruházunkban. Hűségedet levásárolható pontokkal jutalmazzuk, ráadásul ha rendszeres vásárlónk vagy, tagja lehetsz a FitBuilder team-nek, amivel további kedvezményekben részesülsz. A Magyarországon kapható összes komolyabb táplálékkiegészítőt gyártó és forgalmazó céggel kapcsolatban állunk: Biotech, SciTech, Twinlab, Peak, MuscleTech, Gaspari, Dymatize, BSN, MHP, Labrada, stb... sorolhatnánk a végtelenségig. Oldalunkon minden nap újabb és újabb érdekes cikkek jelennek meg a fitness és testépítés világából. Eddz keményen, táplálkozz helyesen. Építsd a tested a FitBuilder segítségével.

Tuti menü