Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti - TRX magazin
részletek »

TRX Force Kit:Tactical

TRX - egy izgalmas edzésforma.A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod.
TRX magazin
Itt vagy: TRX magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical
Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést (Door Anchor) és hosszabbító szárat (Xtender Strap) is tartalmaz.
Megújított 12 hetes progresszív edzésterv
Az eddigi tapasztalatok és visszajelzések, valamint a legújabb szakmai irányelveket alapul véve az új programot úgy fejlesztettük ki, hogy annak segítségével még tartósabb eredményeket, magasabb teljesítményt és taktikai fittséget érjenek el a felhasználók. A mobilitásra, erőnlétre, gyorsaságra és kondícióra fókuszáló programunk az eddigi leghatékonyabb edzéstervet nyújtja számodra.
A mozgáselemek könnyedén növelhetők vagy csökkenthetők a megfelelő képességi szint szerint. A periodikusan beépített szint-teszt könnyedén mérhetővé teszi a fejlődést minden felhasználónak.

Az új program 3 különböző fázisból áll.
Mindegyik fázis 4 hétig tart, heti 4 edzéssel. Minden edzés mobilizáló programmal indul, ami növeli az állóképességet és taktikai fittséget. Minél jobban fejleszted a mobilitásodat, annál kevésbé vagy kitéve sérüléseknek.

  1. Az első fázis a törzsizmok (core) fejlesztésére fókuszál, melynek célja, hogy ezáltal minden más izomcsoportod (váll, kar, láb, csípő stb.) erőkifejtése is javuljon.
  2. A második fázis a kéz és a láb erejének fejlesztésére fókuszál, a core izmok erősítése mellett.
  3. A harmadik fázis több, nagy intenzitású intervall edzésből áll, ami az előző két fázisra épül

Hirdetés

Az új TRX Tactical program:

Könnyen követhető program, mely négy különálló edzéstervet tartalmaz. A gyakorlatok pontos végrehajtását rajzos ábrák biztosítják. A füzet strapabíró, vízálló papírból készült, nyugodtan viheted magaddal bárhová.
2 db DVD, mely összesen 3 edzésprogramot mutat be. Ügyességi gyakorlatok, teszteléses feladatok és videós gyakorlat könyvtár.

Újítások az eszközön

Mivel sérülésre alkalmas mozgó elemek nélkül készült, kibírja a szélsőséges időjárási viszonyokat és az átlagosnál gyakoribb használatot is. A Tactical Suspension Trainer a jelenleg elérhető legsokoldalúbb és legmarkánsabb felfüggesztéses tréning eszköz. Könnyebb az elődjénél, összesen 680 gramm.

Megújított elemek:

Szárhossz állító csat: könnyebb, erősebb és jobban terhelhető
Gumi bevonatú fogó: a szivacsos fogót felváltotta egy bordázott gumi bevonat, így sokkal tartósabb, terhelhetőbb és könnyebben tisztítható lett.

Kiegészítők:

TRX Extender Strap: megnövelheted vele a TRX rögzítési pontját, segítségével sokkal több helyre fel tudod függeszteni az eszközt.
TRX FORCE Futó zsák: Hátra vehető zsák, melybe kis zsebeinek köszönhetően a TRX-en kívül belfér pl.telefonod, személyes irataid és egyéb szükséges eszközök.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Trx force, tactical edzés, izomerősítő edzés, core, Tactical Suspension Trainer
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-05-11 09:24:30
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü