Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX edzések képes leírás - TRX.tlap.hu
részletek »

TRX edzések - TRX.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » TRX edzések
Keresés
Találatok száma - 7 db
TRX Edzés Budapest XV. kerületben

TRX Edzés Budapest XV. kerületben

A TRX edzés olyan erőfejlesztő edzésmódszer, amelyet egy masszív hevederpár felfüggesztésével és testünk súlyával csinálunk. A TRX különleges állóképességfejlesztő edzésrendszer. Professzionális edző kezei között gyors és látványos eredményre számíthatsz! Ami tényleg különlegessé teszi ezt a fajta edzést, az a nézőpont. A testedet és az izmaidat a mindennapi kihívásokra készíti fel. A cél nem a minél nagyobb izomzat megszerzése, hanem a mindennapi életben is használható szép, arányos, harmónikus, stabil és terhelhető funkcionális izomzat kidolgozása.

Speedfitness

Speedfitness

Oldalunkon a speedfitnessről informálódhat és tájékozódhat. Ez az edzés típus gyors és hatékony, ugyanakkor kíméletes is. Egyre népszerűbbnek számít. Ha hiteles információkat szeretne találni, nézzen körül weblapunkon! Az edzés típusokról, az árakról is olvashat és felmérheti az Ön számára legjobb módszert. A speedfitnessel gyorsan és könnyen formába hozhatja magát, találja meg a legjobb edzésformát Nálunk! Hozza magát formába a speedfitnessel: weboldalunkon minden információt megszerezhet, mely fontos a speedfitnessel kapcsolatban. Forduljon hozzánk, ha teljes körű, gyors és hatékony edzésmódszerre van szüksége!

TRX edzés a Belvárosban, V. kerület

TRX edzés a Belvárosban, V. kerület

A TRX edzés előnyei: - rendkívül széles felhasználhatóság, - erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, - folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok, - férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül, - változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé, - mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak, - esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, - rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét!

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
TRX  a hatékony edzés

TRX a hatékony edzés

Több mint 300 gyakorlat végezhető el, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgáselemekkel dolgozik,ezért ízületkímélő. Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyék, mély-hátizmok), a gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terhelés alatt vannak. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik.

Funkcionális és TRX tréning

Funkcionális és TRX tréning

A funkcionális edzés egyik legújabb eszköze a TRX Suspension trainer, mindössze 1 éve van Magyarországon és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez egy olyan hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Akár kezdő, akár élsportoló vagy a gyakorlatokat saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni.Az eszközt az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, hogy tengeralattjárókon, hajókon edzenek vele.

TRX edzések az Universumban!

TRX edzések az Universumban!

Használd a tested a gépek helyett! TRX napjaink legdinamikusabban fejlődő fitnesz trendje. A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitnesz eszközzé vált világszerte. Változatos élvezetes edzést tesz lehetővé férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül esztétikus izmokat fejleszt, intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgeti a kalória égetést erőt, állóképességet fejleszt egyszerre folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért több izomrostot stimulál

Nyíregyházi főiskola trx központ

Nyíregyházi főiskola trx központ

Egyéni TRX edzések lebonyolítása, Páros és kis csoportos TRX edzések, Felkészítés kondícionális felmérésekre (testnevelő-edzői szakok, rendvédelmi szervek felvételije), Egyéni edzésterv készítése. Mi is az a TRX? Zsírégetés és izomfejlesztés egyszerre. Izmainkat nem csak a gépekkel és súlyzókkal lehet a végsőkig felpumpálni. Az Amerikai tengerészgyalogosoknak kifejlesztettek egy speciális hevedert, amivel bárhol bármikor tudnak edzeni.

Tuti menü