Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX Edzők képes leírás - TRX.tlap.hu
részletek »

TRX Edzők - TRX.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » TRX Edzők
Keresés
Találatok száma - 13 db
Peyer Zoltán személyi edző

Peyer Zoltán személyi edző

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. A sport gyerekkorom óta életem fontos része. Kezdetben a foci és az asztalitenisz volt a meghatározó, később középiskolás koromtól kezdve átvették a főszerepet az álloképességet igénylő sportok előbb a kerékpározás később pedig futással, úszással kiegészülve a triatlon. Aktív hosszútávfutó és triatlon versenyző vagyok. Számomra az igazi kihívást az Ironman versenyek és a maratonok jelentik. Ironman távú triatlon versenyt 3-szor, nemzetközi maratont 10-szer teljesítettem, valamint terepen több mint 15 alkalommal teljesítettem a 42 km futást. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Gyimesi Gergő

Gyimesi Gergő

Korán, már 8 évesen megismerkedtem a sport nyújtotta örömökkel. 23 éves koromig versenyszerűen kajakoztam, ez idő alatt elkönyvelhettem magamnak számos nagyobb eredményt, köztük egy Országos Diákolimpiai- és egy Magyar Bajnoki címet is. Sportolói gondolkodásom motivált abban is, hogy a Szegedi Tudományegyetem Testnevelő-edző szakát elvégezzem. Egyetemi éveim alatt testnevelő tanárrá, úszó edzővé váltam és itt találtam rá a funkcionális tréningekre is, ami után 2011ben sikeres TRX Instruktori vizsgát szereztem. Változatosságomat és extrémitásomat jellemzi, hogy 2012től vadvízi túravezetőként is munkálkodom, ez a sokszínűség jellemzi óráimat is. Testnevelőként, edzőként mindig igyekszem arra törekedni, hogy óráim motiváltak, változatosak, sokoldalúan fejlesztőek, hatékonyak tudjanak lenni, elősegítve a prevenciót, kizárva a sérülések kockázatát.

Peyer Zoltán személyi edző

Peyer Zoltán személyi edző

A személyi edzés egy életmód program. A személyi edző legfontosabb feladata, kliense minőségi életéhez szükséges személyre szabott életmód program megtervezése. A fizikai képességek fejlesztése mellet az egészséges táplálkozás és életmód kialakítása, a jó közérzet megteremtése és a stresszmentes életvitelre való törekvés is része a személyi edzővel történő edzésnek. A fizikai tevékenység az egészséges életmód kialakításának egyik alappillére. A TRX sokoldalú felhasználhatósága új dimenziókat nyit a személyi edzés terén. Férfiak és nők kortól függetlenül az aktuális fittségi szintjüknek megfelelően tudnak vele edzeni.

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
Zelenij Linda TRX Trainer

Zelenij Linda TRX Trainer

Szia, a nevem Zelenij Linda, személyi és TRX edző vagyok. Gyere, és próbáld ki a TRX-et, ahol a saját tested az edzőgéped. Az edzése 60 percesek és egyéni vagy páros formában tartom, edzőteremben vagy a szabadban megbeszélés alapján. A TRX-et ajánlom, mert férfiak és nők kortól függetlenül az aktuális fittségi szintjüknek megfelelően tudnak vele edzeni. Ha nagyon kevés időd van a testedzésre, de mégis szeretnéd elérni a kitűzött célodat (fogyni, erősödni szeretnél, esetleg az állóképességedet szeretnéd növelni), akkor a TRX tréning a legjobb választás számodra

Mihalovics Erika

Mihalovics Erika

Szakirányú végzettségem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karának Edzőképző szakán szereztem, mint testépítő, fitness edző, aerobik edző, és személyi edző. Tízéves korom óta sportolok rendszeresen, többek között atletizáltam. A futással nem szakítottam azóta sem, hiszen a mai napig is szívesen indulok versenyeken, főleg a BSI által szervezett hosszú távú megmérettetéseken. A fitness világába gimnázium után csöppentem. Mivel lételemem a mozgás és a zene elkezdtem aerobik órákat látogatni, majd fitness terembe járni. Végül olyannyira beleszerelmesedtem, hogy elhatároztam, én is edző szeretnék lenni. Úgy gondoltam akkor, amit ma már bizton állíthatok, a megtanultak és a gyakorlati tapasztalatok alapján, hogy a fitness és az aerobik együtt nagyon jól alkalmazható és eredményre vezető. Ezért választottam mindkettőt.

Bisztricz Ákos

Bisztricz Ákos

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte. A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni

Mányai Dávid

Mányai Dávid

A sport számomra nem csak a teljesítmény növelését, a test funkcionális edzését, a képességek és készségek fejlesztését jelenti, hanem fejleszti az akaraterőt is, harcosokká tesz minket, olyan emberekké, akik a mindennapi életben is megállják a helyüket. 7 éves korom óta sportolok, sok sportágat kipróbáltam: labdarúgás, úszás, judo, tenisz, kosárlabda, vívás. De végül az atlétikánál kötöttem ki. 14 éven keresztül versenyszerűen atlétizáltam, hármasugrással és távolugrással foglalkoztam. Hármasugrásban juniorként 2x is válogatott voltam és többször ranglista vezető. Legjobb eredményem felnőttként a 2008-as Fedett Pályás Magyar Bajnokságon egy harmadik helyezés. Ugyanezen a bajnokságon 2009-ben 4. lettem. Mivel nem akartam távol maradni a sporttól ezért elkezdtem a Testnevelési Egyetemet, ahol 2005-ben testnevelő tanárként és atlétika edzőként végeztem. Az egyetemi éveket végig versenyeztem. Atlétika mellett azonban más sportágak is érdekeltek. Elkezdtem képezni magam. 2009-ben kettlebelleztem 7 hónapon keresztül, amit oktatói szinten elsajátítottam. Majd jött a TRX, amiben megtaláltam azt a funkcionális edzés eszközt, amely mobilis, sportág specifikus és bárhol, bárki használhatja. Munkáim és saját edzésem során a TRX-et alkalmazom, mint edzés eszközt.

FittDóra

FittDóra

A jelen: 2010. október 31-én jelesre vizsgáztam a Fitness Company Aerobic edzői OKJ-s tanfolyamán 2010. november 27-én kiváló eredménnyel tettem le Gerinctréneri vizsgámat Almásy Csillánál 2011. januárban megszereztem a Bailar Aerobic oktatói végzettséget is 2011. júliusban sikeres Dinamikus jógaoktatói vizsgát tettem Almásy Csillánál 2011. július óta főállású edző vagyok :) 2011. októberben jeles záróvizsgát tettem a Fitness Company Személyi edző (personal trainer) tanfolyamán 2011. november TRX oktató - R-med Group 2012. január Funkcionális tréner - R-med Group A jövő: 2010-ben már egyszer felvételt nyertem a SOTE Gyógytornász szakára, de akkor sajnos nem tudtam elkezdeni. Hosszú távú céljaim közt szerepel a gyógytornászi és a dietetikusi diploma megszerzése is. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzést, ezért rendszeresen szakmai rendezvényeken és továbbképző tanfolyamokon veszek részt. Saját tapasztalataim vezettek oda, hogy a sport, a preventív órák, a gerincvédelem és az egészséges életmód abszolút elkötelezettje és híve lettem. Úgy vélem könnyebb egy problémát megelőzni, mint akkor kapkodni, amikor már baj van. És láthatod: Sosem késő elkezdeni!!

Step4life Életmód Stúdió

Step4life Életmód Stúdió

Barcza Zsuzsanna - stúdió vezető Végzettség: dietetikus, élelmiszer-menedzser (Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar) Tapasztalatok: személyes étrendek tervezése, éttermi étrendek tervezése, speciális diéták összeállítása Tevékenység: táplálkozás tanácsadás, állapotfelmérés és a speedfitness (EMS-technológia) trénere. Kurucz Zita - személyi edző Végzettség: gyógytornász. Tapasztalatok: egészségügy területén szerezte, balesetek, sérülések rehabilitációjában. Tevékenység: személyi és kiscsoportos kondícionáló-tornák, gerinctorna és speedfitness edzések.Lukácsi Lívia - személyi edző Végzettség: Fitness company - Jóga oktató, pilates oktató, aerobik edző Profil: erősítő-alakformáló-, teljes test kondícionáló-, kick-boksz aerobik, pilates talajon (labdával, súlyzóval) hatha jóga segédeszközökkel, speedfitness edzések.

Hirdetés
Kékesi Noémi

Kékesi Noémi

Kékesi Noémi: 'Több éve dolgozom testnevelő tanárként és személyi edzőként.A mottóm: egy kreatív személyi edző többet ér bármely jól felszerelt edzőteremnél. Tapasztalatommal segítek elérni céljait és megtartani azokat. Úgy gondolom, a személyi edzésnek valóban személyre szabottnak kell lennie, és legfontosabb céljaim között szerepel, hogy megtaláljam minden vendég számára a legmegfelelőbb, egyéni módszert. Igény szerint gyógytornász segítségével kontrollálom és korrigálom az edzésfolyamatot, akár a kezdetektől.Motiváció, kitartás, biztonságos és hatékony edzés, fitnesz tesztelés mindenki számára.Munkám során különböző eszközöket használok, pl.: TRX, saját test, szabad súly, gumikötél, fitball, softball, erőfejlesztő és cardiogépekEdzés helyszínek: az Ön otthonában, szabadban, teremben (Szentendrén)Végzettség: Magyar Testnevelési Egyetem (testnevelő tanár, sport masszőr, rekreáció szakképzés)IWI (személyi edző, fitnesz angol szaknyelv) TRX suspension trainerINWA (nordic walking oktató)Kiemelt területek: TRX suspension training,

Balance Fitness TRX Suspension Training

Balance Fitness TRX Suspension Training

Egyszerűség, funkcionalitás, használhatóság...ezek a jelzők jól tükrözik a TRX-et, melyek a TE fejlődésed záloga is, hiszen 2009-ben az USA-ban az év funkcionális eszközévé választott TRX valóban segíthet neked, hogy elérd a hőn áhított külsőt,legyél fiatal, idős, bármilyen testfelépítéssel,edzett vagy edzetlen, legyen célod bármiű (csak legyen!) Tökéletesen megfelelő lesz számodra ez az edzésforma. Ha ehhez még hozzátesszük a csoportos edzés minden előnyét és élményét, már a jó úton is jársz! A TRX lehetővé teszi az egész tested szimmetrikus, jól összehangolt edzését, valamint kiemelt

Virág Kinga

Virág Kinga

Virág Kinga cardiolates-, mat-, reformeroktató, személyi edző Tanulmányok, végzettségek: Pilates végzettség, TFTI, torna/akrobataedző 5 évig versenyszerűen tornázott, majd válogatott kerettag akrobataként több rangos eseményen is kiváló helyezést ért el: Többszörös Magyar Bajnok Töbszörös Budapest Bajnok Nemzetközi Kupa: 2. helyezett - Amerika Mesterfokú Bajnokság 3. helyezett Világbajnoki 9. helyezés, párosban Európa-bajnokság, 7. helyezés

Kálmán István  IFAA okleveles aerobik-, step, bosu, gerinc, pilat

Kálmán István IFAA okleveles aerobik-, step, bosu, gerinc, pilat

Természetesen nekem is van civil szakmám is! 1992 óta a csempe- és járólap kereskedelemben dolgozom, és a 2002-es évtől saját vállalkozásként űzöm ezt a szakmát. Itt is fontosnak tartom a folyamatos fejlődést biztosító képzéseket, amely nélkül nem lehetne jó eredményeket elérni. Számos értékesítői, vezetői és marketing képzésen és coach-on vettem részt, amely igen komoly alapja volt sikereinknek. Jelenleg 7 alkalmazottal dolgozik vállalkozásunk és a válság éveiben sem csökkent a létszámunk! Ne felejtsük el, hogy építőiparról beszélek! (Itt jegyzem meg, ha szükséged van Neked is bármilyen burkolatra vagy fürdőszoba berendezésre, akkor a legjobb helyen jársz! Ja, a fitness bérletesek egyedi lehetőséget kapnak nálunk! Keress bennünket az elérhetőségeinken!Nekem nagyon jóleső érzés a napi szellemi pörgés után a mozgással kikapcsolódni. Nagyon jó stressz levezető hatása van, és ami a legjobb az egészben, hogy a vendégeimen is tapasztalom a kedvező hatásokat. Előjön a mosoly az arcukon. És azt látni nagyon felemelő érzés! Ha találkozunk az órámon, - mert, ugye eljössz?-, akkor garantálom a mosolyt a Te arcodra is!

Tuti menü