Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX Edzőtermek képes leírás - TRX.tlap.hu
részletek »

TRX Edzőtermek - TRX.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » TRX Edzőtermek
Keresés
Találatok száma - 18 db
TRX edzés Dunakeszin

TRX edzés Dunakeszin

Mozogj velünk Dunakeszin. TRX edzés minden héten hétfőn. Ez a mozgásforma egyaránt ajánlott nőknek és férfiaknak. Saját testsúlyunkat használva dolgoztatjuk izomzatunkat, így izületeinket kíméljük. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik. A TRX edzés folyamán nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást

Faninfo - TRX edzőtermek

Faninfo - TRX edzőtermek

A Faninfo.hu-n kereshettek a TRX edzőtermek között. Minden TRX teremről részletes információt találtok az oldalon, nyitva tartás, weboldal és facebook elérhetőségek. A legtöbb helyen képesen és szövegesen is bemutatjuk a helyeket. Amennyiben nem tudjátok, hogy kedvenc fitness termetekben lehetőség van-e TRX edzésre, akkor a kereső segítségével keressetek rá az edzőteremre és amennyiben elérhető ez az edzés forma, akkor az ki lesz írva az adatlapján. Egyre több terem kezd el TRX edzésformát oktatni és biztosítani, ezek az adatok a Faninfo oldalán mindig frissítésre kerülnek.

TRX   E-fit 13. kerület

TRX E-fit 13. kerület

A TRX rendkívül sokoldalú, mert egyszerre lehet fejleszteni vele erőt, állóképességet, hajlékonyságot, és koordinációt is. Ezt az E-fittel kombinálva, olyan hatékony edzésnek teszed ki a tested, ami fentiek mellett segíti a zsírégetést és az izmaid fejlődését, feszességét. Az E-fitt elektromos izomstimulációs módszer aktív TRX gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok formálódását és feszesítését, mely gyakorlatok során a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol, így kíméled az ízületeid. A terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
TRX és funkcionális edzés Verával!

TRX és funkcionális edzés Verával!

Néma Veronika vagyok. 13 évesen 1990-ben kezdtem versenyszerűen evezni és ettől kezdve a sport meghatározó lett az életemben. Többször magyar bajnoki címet, és a müncheni ifjúsági világbajnokságon 5. helyezést szereztem. Öt év kihagyást követően az idén tértem vissza az evezős pályára, jelenleg aktív sportolóként, és evezős edzőként dolgozom. A téli felkészülési időszakban ismerkedtem meg a kettlebellel, hamar kiderült: a kettlebell edzés szórakoztató, és nagyon hatékony eszköz, amivel a súlyzós edzések nagy része kiváltható. A kettlebell eredményességéről sok első hallásra hihetetlen történet kering. Én a saját bőrömön tapasztaltam: néhány hónap edzés után második lettem az Evezős Ergométer Országos Bajnokságon! Próbáld ki Te is ezt a hatékony módszert Győr egyetlen női RKC instruktorával. Találkozzunk az edzéseken! Új év, újabb fitness kihívás! 2011 január 8-án Verrasztó Dáviddal és a fitness világbajnok Szentgyörgyi Rómeóval egy csoportban TRX edző lettem. A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte.

TRX edzések az Aqua Fittleszben

TRX edzések az Aqua Fittleszben

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte. A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt,egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Gyorsan látványos eredményt érhetünk el a TRX-el. A TRX edzés lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés, rotáció) és kapcsol össze aktív erőkifejtés közben. A TRX edzés előnyei: - rendkívül széles felhasználhatóság, - erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, - folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok, - férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül, - változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé, - mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak, - esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, - rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét!

Trx suspension traning elsőként Nyiregyházán a fight klubban

Trx suspension traning elsőként Nyiregyházán a fight klubban

Előnyei: - rendkívül széles felhasználhatóság; - erőt és állóképességet fejleszt egyszerre; - folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok; - férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül; - változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé; - mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak; - esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, - rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét. A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Az USA vezető fitnesz szakemberei az utóbbi évek legnagyobb innovációjának tartják a testedzésben.

TRX Edzések a fitnessfactory-ban

TRX Edzések a fitnessfactory-ban

A Fitness Factory sportközpont 2008. szeptember 8-a óta várja sportolni vágyó vendégeit. A Material Design Center 5. emeletén lévő fitnesz terem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 2 aerobik terem, a spinning terem, a fitnesz terem, a cardio részleg és a számtalan ingyenes szolgáltatás teszi lehetővé. A Fitness Factory ingyenes szolgáltatásai: 2 db törölköző belépéskor Tusfürdő használat Finn szauna (10 fős) Infraszauna (3-4 fős) Aromakabin (6 fős) Hidegvizes hidromasszázs kád (Jacuzzi) Tepidárium (melegköves ülőke, nyugtató hatású) Gyermekmegőrző (6 hónapos kortól) (8-20 óráig) Szabadtéri rekortán futópálya (400 m) Wellness terasz (napozó ágyak)

Peloton Fitness Stúdió

Peloton Fitness Stúdió

A funkcionális tréning nem body building módszer, de a legjobb módszer, ha erős, izmos testet szeretnél. A tréning lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés, rotáció) és/vagy kapcsol össze (guggolás-fejfölé tolás, kitörés-oldalemelés stb.) aktív erőkifejtés közben. A cél: minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes gyakorlat során. A gyakorlatokat 40-60 másodpercig végezzük nagy intenzitással, kihívást jelentő súlyokkal (vagy saját súlyunkkal). Fontos, hogy olyan súlyt (TRX edzés esetén dőlésszöget) válasszunk, amivel még szabályosan tudjuk végrehajtani a gyakorlatot! Mivel komplex erőgyakorlatokról van szó, ezért a keringési rendszert is rendkívüli terhelés éri (fejlesztve ezáltal az anaerob kapacitást is).

TRX Nyírbátor

TRX Nyírbátor

Szabó Szabolcs Testnevelő tanár, TRX-edző Private training A Private training keretén belül egyéni trainigek tartását céloztuk meg! Diplomás, tudományos fokozattal rendelkező szakembereink a sport területén hivatás-szerűen dolgoznak, így a gyakorlatok leghatékonyabb végrehajtása mellett a sporttudomány legújabb eredményeire építve rövid és hosszú távon is a minőségre és a preventív edzésre helyezik a hangsúlyt. Célcsoportjaink számára egyedi kedvezményeket is biztosítunk: - szabadidő-sportolók; - élsportolók (egyesületek, klubok); - munkahelyi csoportok (cégek, vállalatok); - fegyveres testületek dolgozói. A sportszolgáltatás mellett szeretnénk a jövőben a régió sportkutatási és megelőző egészségtudományos központjává válni bevonva a térség edzőit, kutatóit, egészségügyi dolgozóit, táplálkozási szakértőit, hogy egy egyedülállóan hatékony hálózatot alakítsunk ki Kelet- Magyarországnak.

Hirdetés
Stúdió 38

Stúdió 38

A TRX jelentése: teljes testfeszítéssel végzett gyakorlatok. Egy speciális heveder segítségével, izgalmas edzéseken élvezheted tested működését. Hihetetlen élményt nyújt az egyszerű gyakorlatok végrehajtása TRX-el. Stabil izületek, erőteljes izomzat, robbanékonyság elérése a cél. A Stúdió 38. TRX edzésein tested életre kel. Mindennapi életünk során nagyon fontos a koordináció, az egyensúly és a funkcionális motoros képességek fejlesztése, helyreállítása és megtartása. A koordináció olyan mozgás-összehangoltság, amely részben a központi idegrendszer által szabályozott automatikus funkció, részben finoman megtervezett akaratlagos mozgások eredménye. Dinamikus jelenség, mely a stabilitás és mo­bilitás kombinációja

TRX Suspension Trainer a Jump Fitnessben

TRX Suspension Trainer a Jump Fitnessben

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte. A TRX Suspension Traineregy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitásáttudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Az erő, egyensúly, koordináció és hajlékonyság fejlesztésen kívül, kedvezően befolyásolja a szív- és keringési rendszer működését! Életkortól, és fittségi szinttől függetlenül bárki, bármikor elkezdheti! Zsírégető, szálkásító, tömegnövelő, valamint sportág specifikus és sportteljesítmény növelő edzések közül egyaránt választhatsz.

TRX - Avagy a funkcionális edzés

TRX - Avagy a funkcionális edzés

Rendkívül fontos számunkra, hogy a TRX-et a lehető legtöbb sportágba eljuttasuk és hogy a magyar sport minél többet profitáljon az eszközben rejlő lehetőségekből. Fontosnak tartjuk azt is, hogy az adott sportágban hiteles szakember képviselje a TRX edzés-rendszert. Te megláttad a benne rejlő lehetőségeket és mi örülünk, hogy a küzdősportok felé a Jászberényi Yakuzák, élükön Veled képviselik a TRX-et. Sok sikert kívánok a további munkátokhoz és bízom benne, hogy a TRX-es edzések a versenyzőitek felkészülését is hatékonyabbá teszik! Remélem lesz még alkalmunk közös edzésre!

TRX a Gilda Max Allee termében

TRX a Gilda Max Allee termében

A Gilda Max Allee termében is kipróbálhatjátok a TRX saját testsúlyos edzést. Kedden és csütörtökön délután 5-kor és 6-kor a box teremben megtudhatod mi is az a TRX. A TRX-et az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki 7 évvel ezelőtt. Azóta meghódította a világot és a sztárok, modellek is előszeretettel használják. A TRX sikere egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. Általában a legegyszerűbb dolgok a legjobbak, mondják ezt sokan a TRX-et kipróbálva. A 70 dkg-os heveder-rendszer lényegében egy mobil edzőterem, amit bárhova magunkkal tudunk vinni és bárhol tudjuk használni. trx-girl-cikk.jpgA TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg tudjuk vele mozgatni. Erőt, állóképességet, koordinációt és a core (törzs) izmok stabilitását fejleszti. A TRX-es edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg, így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is. A TRX-szel erő-állóképességet fejlesztünk, az edzések alapvetően erőfejlesztő jellegűek, de mivel a testünket folyamatosan mozgatjuk közben (szemben az ülve végzett gépes edzéssel), ezért az állóképességünk is fejlődik.

Vörös Sport Egészségcentrum

Vörös Sport Egészségcentrum

Mi a TRX? A TRX-et az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki 7 évvel ezelőtt. Azóta meghódította a világot és a sztárok, modellek is előszeretettel használják.A TRX sikere egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. Általában a legegyszerűbb dolgok a legjobbak mondják ezt sokan a TRX -et kipróbálva. A 70 dkg-os heveder-rendszer lényegében egy mobil edzőterem, amit bárhova magunkkal tudunk vinni és bárhol tudjuk használni. A TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg tudjuk vele mozgatni. Erőt, állóképességet, koordinációt és a core (törzs) izmok stabilitását fejleszti. A TRX-es edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként és az intenzítást is mi magunk határozzuk meg, így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is. A TRX-szel erő-állóképességet fejlesztünk, az edzések alapvetően erő fejlsztő jellegűek, de mivel a testünket folyamatosan mozgatjuk közben (szemben az ülve végzett gépes edzéssel), ezért az állóképességünk is fejlődik. Ez azért fonos, mert van élet a zsírégető zónán kívül is, sőt... Ma már nyilvánvaló, hogy az ellenállásos edzés sokkal hatékonyabb alakformáló, mint a alacsony intenzítású cardio edzés. Ellenállás lehet a saját súlyunk (guggolás, fekvőtámasz, kitörés akár TRX-szel) vagy kézisúlyzó, gumikötél, rúd.

Tóth Judit személyi edző Miskolc

Tóth Judit személyi edző Miskolc

1996-ban szereztem diplomát a Magyar Testnevelési Egyetem Szakedzői szakán. Ezt követően 2 éven keresztül testnevelőként, majd aerobik és személyi edzőként dolgoztam Miskolc több edzőtermében, amelyek közül kettőben szakmai vezető voltam. Közben megszereztem másoddiplomásként a Mentálhigiéné Egészségfejlesztő képesítésemet a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán. Így munkámban komplexen tudom a fizikális és mentális egészséggondozást végezni. 2002-től a személyi edzés vált a fő profilommá és 2003-ban létrehoztuk a Tota Fitt Személyi edző és Egészség Stúdió. A két főiskolai diplomám, illetve a személyi edzői és aerobik edzői végzettségeim mellett még számos szakirányú tanfolyamon mélyítettem el a már megszerzett tudásomat és egészítettem ki a meglévő ismereteimet.

Pilates személyi edzés  TRX Pilates

Pilates személyi edzés TRX Pilates

TRX Pilates A TRX alapja, hogy a lábunkat vagy a kezünket a hevederbe akasztva saját testsúlyunkkal végezhetünk gyakorlatokat, amelyek hihetetlen mértékben erősítik meg a tartóizmokat, hiszen testünk alátámasztása részben instabil. Az eszköz szinte kiabál azért, hogy összekapcsolják a Pilates módszerrel, hiszen így még erőteljesebben, és tudatosabban végezhetőek a test alappilléreit támogató gyakorlatok. A TRX-nek köszönhetően folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok, így gyönyörű tartást, feszes hasat és fájdalommentes hátat nyerhetünk. Ráadásul egyszerre több izomcsoport is keményen dolgozik, így egészen biztos, hogy az óra végére minden porcikánk kellemesen bizsergősre fárad. A Pilates TRX-szel intenzívebb pulzust diktál, így az anyagcserére is áldásos hatással van.

Balance Sport és Egészségcentrum

Balance Sport és Egészségcentrum

TRX: A Men Health magazin szavazásán 2009-ben a A legjobb teljes testet edző eszköz címet elnyerő TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapatánál fejlesztette ki. A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, amellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és a törzsizmok (core) stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő, haladó vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni

Tuti menü