Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX Facebook képes leírás - TRX.tlap.hu
részletek »

TRX Facebook - TRX.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » TRX Facebook
Keresés
Találatok száma - 5 db
Trx Mosonmagyaróvár (CaveFitness)

Trx Mosonmagyaróvár (CaveFitness)

Neked miért jó? Mert lényegében egy hordozható fitnesztermet kapsz, mellyel az elvégezhető gyakorlatok száma több százra tehető. Bárhol lehet edzeni vele, legyen az a szabad levegő egy kiadós futás után, vagy egy tornaterem, ahol a bordásfalra rögzítheted. A TRX az összeállított edzéstől függően az erődet és az állóképességedet is egyaránt fejleszti. Használatával stabilizáló izmaid folyamatosan dolgoznak. Ezt főként akkor érzed, amikor a hagyományos fekvőtámaszt a lengő madzagokon próbálod kivitelezni. (Nem egyszerű, de nagyon mulatságos, hidd el.) TRX-et férfiak és nők egyaránt használhatják, fittségi szinttől függetlenül. Ezért akár a pároddal együtt is edzhettek. Mivel a gyakorlatok számtalan szögben végezhetők, az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak - így hatékonyabb lesz az edzésed. A szerkezet ráadásul kis helyen elfér, bárhová magaddal viheted, ezért ezentúl egy tengerparti nyaralás sem lehet kifogás a mozgás nélküli életmódra. A szerkentyű ráadásul az intenzív edzésnek köszönhetően felpörgeti az anyagcserét, ezáltal szép esztétikus izmokat fejleszt. Az edzések végén mint tudod, sosem szabad elfeledkezni a megfelelő nyújtásról. Ez nem csak az izomláz elkerülése, de az egészséged szempontjából is fontos - nos, a TRX erre is kiválóan alkalmas.

TRX Siófok

TRX Siófok

A TRX Felfüggesztés Tréner napjaink leginnovatívabb fitneszeszköze. Testünk egészét edzi egyszerre, ellentétben az eddig megszokott izolált edzéssel szemben. Gyakorlataink során a mindennapi életből vett mozdulatokat és azok kombinációit alkalmazzuk saját testsúlyunkat használva ellenállásként, de gyakran színesítjük edzéseinket a funkcionális tréning eszközeivel is. Az ízületeket és izmokat minde...Bővebben Általános információk A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, robbanékonyságot, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot és az ún.core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni testsúlyunk használatával.

Trx Keszthely (Trx Kedvelők Társasága Keszthely)

Trx Keszthely (Trx Kedvelők Társasága Keszthely)

TRX: Hordozható edzőterem, felpörgetett anyagcsere ! Napjainkban egyre jobban hódít a funkcionális tréning. Az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. Jöhet a húzódzkodás a játszótéren, fekvőtámasz a kerti padon, a használható eszközök végeláthatatlan sorával. De most itt van még egy őrült és új eszköz, a TRX! A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod. A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti! A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák. Hol tengeralattjárókban, hol hajókon, kikötőkben, raktárakban kellett megfelelő körülményeket keresniük és találniuk a testedzésre. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. Természetesen a tesztelést is katonákon végezték, de rövid időn belül elterjedt az eszköz használata az amerikai fitnesz szakemberek körében is.

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
TRX Szeged

TRX Szeged

Szegeden is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az új edzésmódszer.A TRX egy funkcionális tréning, mellyel a testünk mély izmait, antagonista izmait fejleszthetjük. TRX-total-body resistance exersice.

TRX Hungary

TRX Hungary

A TRX Suspension Training napjaink legdinamikusabban fejlődő fitnesz trendje az Egyesült Államokban és hamarosan az EU-ban is az lesz... Küldetés Szeretnénk ezt a zseniálisan egyszerű eszközt a klubok, sportközösségek tagjaival, valamint minden alapmozgást kedvelővel megismertetni. Úgy tartjuk, hogy a TRX élete a megszerzése után kezdődik igazán, ezért szervezzük az edzőképzést, fejlesztjük a programokat, filmeket, közösségeket és még sok-sok meglepetést! Használd a tested a gépek helyett!

Tuti menü