Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TRX tanfolyam képes leírás - TRX.tlap.hu
részletek »

TRX tanfolyam - TRX.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trx.tlap.hu » TRX tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 7 db
360Gym instruktor: Ács Ferenc

360Gym instruktor: Ács Ferenc

RKC 2 instruktor, TRX oktató. Ács Ferenc 1982-ben született és már kora gyermekkora óta sportolt. Volt tájfutó a Matávnál, Budapest bajnok a gimnáziumi kézilabda csapattal, kipróbálta a baseballt és egyéb sportokat, míg a harművészeteknél állapodott meg. Shaolin Kung-Fu, Thai box, Krav Maga irányvonalat követte 10 éven keresztül, míg 2008-ban a funkcionális erőképzés felé fordult, ahol elsősorban a Kettlebellt ismerte meg. Ismereteit az évek során kibővítette és további funkcionális eszkökről szerzett ismereteket. 2011-re a crossfit, zhealth, fms, trx, rkc, indian club és egyéb funkcionális eszközökkel (macebell, ropeworkout, prowler, clubbell ) és stílusokkal egészítette ki tudását.,

TRX Suspension Training Course

TRX Suspension Training Course

A hivatalos TRX képzés Magyarországon! A Fitness Anywhere minőség biztosításának megfelelő és a legnagyobb fitnesz és sport szövetségek (ACE, NASM, PTA Global, NSCA, NESTA, ISSA, CAN FIT PRO, AFAA) által elismert képzés. A képzés tematikája: a TRX felfüggesztése, helyes és biztonságos használata; gyakorlatok az egész testre; gyakorlatok felépítése, nehézségi fokok, hibajavítás; nyújtás; a TRX alkalmazása saját és klienseid edzésében; köredzés.

Funkcionális Személyi Edző Stúdió

Funkcionális Személyi Edző Stúdió

Számunkra kiemelkedően fontos a megfelelő szakmai tudás megszerzése, illetve a naprakészség, a folyamatos továbbképzés szakmai konferenciákon, tanfolyamokon vagy éppen otthon szakirodalmat forgatva. Emberekkel foglalkozni ugyanis felelősség, ami fokozottan igaz az egészségmegőrzés területére.

TRX magazin hírek
TRX Force Kit:Tactical
TRX Force Kit:Tactical Az új TRX FORCE Kit:Tactical az amerikai hadsereg igényei szerint készült. Az új 12 hetes progresszív Tactical edzésterv és a megújított ultra-erős TRX Tactical Suspension Trainer fejleszti az erőnlétet, a mobilitást és a core izmok stabilitását. A csomag az eszközön kívül 2 db TRX Force Training DVD-t, megújult kézikönyvet, futó hátizsákot, ajtó felfüggesztést...
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk
Mit együnk, ha rendszeresen sportolunk A fejlettebb országokban világszerte megfigyelhető, hogy egyre nő a...
Edzés tömegépítés és erőnövelés
Edzés tömegépítés és erőnövelés Vannak olyan érzések az életben, melyeket ha egyszer átélsz, azután vágyakozni...
Fitfight tanfolyam

Fitfight tanfolyam

A TRX-et ajánlom, mert... Férfiak és nők kortól függetlenül az aktuális fittségi szintjüknek megfelelően tudnak vele edzeni. Ha nagyon kevés időd van a testedzésre, de mégis szeretnéd elérni a kitűzött célodat (fogyni, erősödni szeretnél, esetleg az állóképességedet szeretnéd növelni), akkor a TRX tréning a legjobb választás számodra. Akár 25-30 perc alatt is hatékonyan meg tudod mozgatni az egész tested.

Hivatalos TRX képzés

Hivatalos TRX képzés

Az oktatás azzal kezdődött, hogy egy rövid, ám annál ütősebb köredzést végeztünk el 2 csoportban, még a bordásfalakra felfüggesztett TRX-eken. Zsolték azt mondták, ezzel a cél egy kis metabolikus felpörgetés. Hát, mit mondjak, jól sikerült, 16 perc alatt mindenkiről folyt már a víz! :-) Én a magam részéről azért hiányoltam egy igazi bemelegítést is, mert az atomic push up nevű gyakorlat - amivel kezdtünk - lényege nem épp laza átmozgatás :-). Ezt követően alapgyakorlatokat néztünk át, átbeszélve újra a helyes végrehajtást, illetve a könnyítési és nehezítési variációikat. Majd Marika beszélt nekünk a stabil és helyes medencebeállításról különféle testhelyzetekben. Megtárgyaltuk, hogy hogyan lehet megtanítani ezt a vendégeknek, még mielőtt a TRX-re vinnénk őket. Ennek a begyakorlására végigmentünk számtalan gyakorlaton a legegyszerűbbtől kezdve a totálisan brutálisig :-)

Halmi Isti már TRX edzéseket is tart

Halmi Isti már TRX edzéseket is tart

Kezdő vagyok az edzések terén én is kipróbálhatom? A TRX-ben az a nagyszerű, hogy mindenki - férfiak, nők kortól függetlenül - a saját fittségi szintjének megfelelően tudja alkalmazni. Tehát a teljesen kezdő sportolóktól a profikig bárki beépítheti az edzéseibe. Én is elkezdtem csinálni és beépítem a saját edzéseimbe. Van amikor kombinálom a súlyzós edzéssel és van amikor csak TRX-ezek! Halmi Isti

TRX Tanfolyam,Tozo közösség

TRX Tanfolyam,Tozo közösség

Mindenkit várunk sok szeretettel a TRX Funkcionális eszköz tanfolyamán! Még nem próbáltad? Kipróbálnád? Használod, és megszeretnéd jobban ismerni? Alkalmaznád a személyiedzésben? Itt a lehetőség! A GFlex hordozható gravitációs eszköz a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja, hogy tested gyorsan a maximális kondícióba hozd.

Tuti menü